Mondkapjes Arcticans

Beste Arcticans,

Dat het moeilijke tijden zijn voor iedereen die graag reist hoeven we jullie niet meer uit te leggen. De voorbije weken moesten we immers heel wat Arcticans teleurstellen doordat reeds 7 groepsreizen moesten worden geannuleerd. Het is momenteel wachten op een ander soort groen licht dan het noorderlicht, namelijk groen licht om weer zorgeloos en veilig te kunnen reizen.
Tot die tijd moeten we onszelf en anderen beschermen tegen een zeer sluwe vijand: het COVID-19 virus.

En zoals bekend is één van de voornaamste manieren om die bescherming te bieden het dragen van een mondkapje.
Als dat dan toch moet, waarom dan niet in stijl? Daarom hebben we vanuit Arcticans een aantal ontwerpen gemaakt met foto's die Noorderlichtman Ruben Weytjens de afgelopen jaren gemaakt heeft tijdens verschillende van onze reizen. Mét daarop uiteraard het enige echte Arcticans-logo. We hopen dan ook dat u ons community-gevoel met trots zal dragen zolang het virus als een sluipmoordenaar rondwaart. En wie weet inspireert u er anderen mee om eens een reisje samen met ons naar het prachtige arctische gebied te ondernemen.

We kunnen deze unieke Arcticans-mondkapjes aanbieden voor 20 euro per stuk. Bij aankoop van 3 mondkapjes of meer wordt dat 15 euro per mondkapje. (Inclusief verzendkosten)

Wenst u één of meerdere mondkapjes te bestellen, stuur dan even een mailtje met uw voorkeur naar ruben [dot] noorderlichtman [at] gmail [dot] com. Vermeld daarbij dus zeker de naam van het ontwerp (zie beneden) dat u wenst te ontvangen, en tevens het aantal.

Betalen kan op rekeningnummer BE21 7350 3045 9503 (BIC: KREDBEBB) met vermelding van ARCTICANS Mondkapje(s) + uw naam.
Wij verzoeken u vriendelijk vooraf te betalen. De mondkapjes zullen verstuurd worden nadat we uw betaling hebben ontvangen.

Design 1: Winterwonderland Lampivaara

Design 2: Corona Humor Groen

(Deze humor wordt enkel begrepen door échte Arcticans)

Design 3: Corona Humor Rood

Design 4: Winterwonderland Ukko-Luosto

Design 5: Corona Casual

Design 6: Winterwonderland Casual

Voorbeeld

(Niet te bestellen ;-) )